“Nuk deshe hyrje në pallat, tani rri mes katër rrugëve”. Qani Muça tregon bisedën me inspektorin e IMT dhe akuzon: Më vodhën edhe 80 mijë euro

Publikuar më: 15/8/2022, ora 13:46

“Nuk deshe hyrje në pallat, tani rri mes katër rrugëve”. Qani Muça tregon bisedën me inspektorin e IMT dhe akuzon: Më vodhën edhe 80 mijë euro

Publikuar më: 15/8/2022, ora 13:46

Gjykata e Tiranës caktoi masën e sigurisë “arrest në burg” për Qani Muçën, i akuzuar për tentativën e vrasjes së inspektorit të IMT, Ilirjan Gavelli. Në gjykatë, Muça ka pretenduar se është provokuar nga inspektori i IMT. Sipas tij, inspektori i ka thënë: “Nuk deshe të merrje hyrje në pallat, tani rri mes katër rrugëve”. Nga ana tjetër, Muça është shprehur se nuk e ka pasur ai armën e krimit, por punonjësi i IMT. Njëkohësisht ai ka ngritur pretendimin, se punonjësit e IMT i kanë vjedhur gati 80 mijë euro, qe i ka pasur të fshehura në godinë.

“Nuk deshe hyrje në pallat, tani rri mes katër rrugëve”. Qani Muça tregon bisedën me inspektorin e IMT dhe akuzon: Më vodhën edhe 80 mijë euro

Publikuar më: 15/8/2022, ora 13:46

Gjykata e Tiranës caktoi masën e sigurisë “arrest në burg” për Qani Muçën, i akuzuar për tentativën e vrasjes së inspektorit të IMT, Ilirjan Gavelli. Në gjykatë, Muça ka pretenduar se është provokuar nga inspektori i IMT. Sipas tij, inspektori i ka thënë: “Nuk deshe të merrje hyrje në pallat, tani rri mes katër rrugëve”. Nga ana tjetër, Muça është shprehur se nuk e ka pasur ai armën e krimit, por punonjësi i IMT. Njëkohësisht ai ka ngritur pretendimin, se punonjësit e IMT i kanë vjedhur gati 80 mijë euro, qe i ka pasur të fshehura në godinë.