“Nuk duam luftë në Europë”, Lavrov: Kemi blerës të tjerë për naftën dhe gazin

Publikuar më: 11/5/2022, ora 15:48

“Nuk duam luftë në Europë”, Lavrov: Kemi blerës të tjerë për naftën dhe gazin

Publikuar më: 11/5/2022, ora 15:48

Rusia nuk do luftë në Europë por shtetet perëndimore duan disfatën e Moskës në fushatën ushtarake në Ukrainë. Kështu u shpreh ministri i Jashtëm Sergei Lavorv, i cili tha se shpreson që pas finalizimit të operacionit në Ukrainë t’i japin fund dominimit amerikan në botë. Ai foli gjithashtu edhe për çështjen e energjisë duke thënë se Rusia ka blerës të mjaftueshëm për resurset e saj, jashtë Perëndimit.

“Nuk duam luftë në Europë”, Lavrov: Kemi blerës të tjerë për naftën dhe gazin

Publikuar më: 11/5/2022, ora 15:48

Rusia nuk do luftë në Europë por shtetet perëndimore duan disfatën e Moskës në fushatën ushtarake në Ukrainë. Kështu u shpreh ministri i Jashtëm Sergei Lavorv, i cili tha se shpreson që pas finalizimit të operacionit në Ukrainë t’i japin fund dominimit amerikan në botë. Ai foli gjithashtu edhe për çështjen e energjisë duke thënë se Rusia ka blerës të mjaftueshëm për resurset e saj, jashtë Perëndimit.