“Nuk e vrau varka, por shteti”, protestë në Tiranë për vogëlushen Jonada

Publikuar më: 4/8/2022, ora 19:18

“Nuk e vrau varka, por shteti”, protestë në Tiranë për vogëlushen Jonada

Publikuar më: 4/8/2022, ora 19:18

Po mbahet në Tiranë protesta e organizuar nga shoqëria civile për vdekjen e vogëlushes Jonada Avdia, e cila humbi jetën dy ditë më parë ndërsa lahej në det pasi u përplas nga një skaf i fuqishëm që drejtohej nga një oficer policie. Protestës së shoqërisë civile nën moton “Nuk e vrau varka, por shteti” i janë bashkuar dhe shumë mbështetës të opozitës.

“Nuk e vrau varka, por shteti”, protestë në Tiranë për vogëlushen Jonada

Publikuar më: 4/8/2022, ora 19:18

Po mbahet në Tiranë protesta e organizuar nga shoqëria civile për vdekjen e vogëlushes Jonada Avdia, e cila humbi jetën dy ditë më parë ndërsa lahej në det pasi u përplas nga një skaf i fuqishëm që drejtohej nga një oficer policie. Protestës së shoqërisë civile nën moton “Nuk e vrau varka, por shteti” i janë bashkuar dhe shumë mbështetës të opozitës.