“Nuk hapet CD me bisedat në WhatsApp”, shtyhet seanca për Arbër Çekajn

Seanca e radhës për një prej çështjeve më të bujshme të trafikut të lëndëve narkotike në Shqipëri u shty edhe një herë. Vendimi për ta shtyrë çështjen e Arbër Çekajt për në datën 4 mars, u mor pasi edhe një herë pala mbrojtëse nuk mundi të parashtronte argumentet e saj.

Avokati i Çekajt, Maks Haxhia, tha se kjo ka ndodhur për shkak se një prej CD-ve të vendosura në dispozicion nga akuza, ku janë regjistruar bisedat mes Çekajt dhe Donaldo Lushajt në WhatsApp nuk hapej dhe kjo e bënte ta pamundur leximin e tyre. Avokati tha gjithashtu se Prokuroria ka kërkuar 21 vite burg si dënim për Çekajn, por nuk e ka specifikuar sa vite për secilën nga akuzat.