Nuk hyn në punë pa “green pass”, ISHSH në verifikim një për një të punonjësve

Publikuar më: 5/1/2022, ora 16:34

Nuk hyn në punë pa “green pass”, ISHSH në verifikim një për një të punonjësve

Publikuar më: 5/1/2022, ora 16:34

Nëse nuk ke pasaportën e vaksinimit, dyert e punës nuk hapen në administratë, markete dhe qendra tregtare.Vendimi që ka hyrë në fuqi prej 4 janarit, ka shtuar radhët pranë qendrave të vaksinimit.

Nuk hyn në punë pa “green pass”, ISHSH në verifikim një për një të punonjësve

Publikuar më: 5/1/2022, ora 16:34

Nëse nuk ke pasaportën e vaksinimit, dyert e punës nuk hapen në administratë, markete dhe qendra tregtare.Vendimi që ka hyrë në fuqi prej 4 janarit, ka shtuar radhët pranë qendrave të vaksinimit.