Nuk ia doli të fluturojë, piloti dhe pasagjeri braktisën avionin, dyshohet për trafik narkotikësh

Vijojnë hetimet lidhur me avionin që nuk arriti të ngrihej nga zona e Vermoshit.

Gjatë pasdites së djeshme, policia mori në pyetje banorët e zonës, ndërsa sot pritet që grupit hetimor t’i përcillen dhe informacione nëse ishte regjistruar ky fluturim.