“Nuk ka dy popuj që i kuptojnë vuajtjet e njëri-tjetrit më mirë”. Viti i Ri hebraik bën bashkë politikën e Kosovës

Viti i Ri hebraik bëri bashkë spektrin politik të Kosovës. Në një event të organizuar për këtë festë, morën pjesë, presidenti Hashim Thaçi, kryeministri, Avdullah Hoti, kryeparlamentarja, Vjosa Osmani, Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti dhe përfaqësues të partive të tjera. Temë kryesore natyrisht ishte njohja e ndërsjellë mes Kosovës dhe Izraelit që erdhi përmes marrëveshjes historike të nënshkruar në Shtëpinë e Bardhë.