“Nuk ka marrëveshje më të mirë”, SHBA mbron planin europian: Sjell përfitime reale

Publikuar më: 15/3/2023, ora 14:11

“Nuk ka marrëveshje më të mirë”, SHBA mbron planin europian: Sjell përfitime reale

Publikuar më: 15/3/2023, ora 14:11

Nuk ka marrëveshje më të mirë në dispozicion për normalizimin e raporteve mes Kosovës dhe Serbisë sesa plani europian. Kështu mendon ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, i cili theksoi se plani sjell përfitime reale, praktike, politike dhe ekonomike. Ai kujtoi se palët e kanë pranuar atë dhe tha se për zbatimin e tij do të diskutohet në fundjavë.

“Nuk ka marrëveshje më të mirë”, SHBA mbron planin europian: Sjell përfitime reale

Publikuar më: 15/3/2023, ora 14:11

Nuk ka marrëveshje më të mirë në dispozicion për normalizimin e raporteve mes Kosovës dhe Serbisë sesa plani europian. Kështu mendon ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeffrey Hovenier, i cili theksoi se plani sjell përfitime reale, praktike, politike dhe ekonomike. Ai kujtoi se palët e kanë pranuar atë dhe tha se për zbatimin e tij do të diskutohet në fundjavë.