Nuk ka më punonjës, shpopullimi po jep efektet negative për biznesin

Publikuar më: 29/9/2022, ora 12:38

Nuk ka më punonjës, shpopullimi po jep efektet negative për biznesin

Publikuar më: 29/9/2022, ora 12:38

Kukësi dhe Hasi përveç shpopullimit për shkak të emigrimit, tani po përballen edhe me mungesën e theksuar të fuqisë punëtore. Administratorë të hoteleve dhe restoranteve tregojnë se janë me dhjetëra punonjësit që kanë patur dhe që janë larguar jashtë vendit. Ndërsa paralajmërojnë që këtë problematike do ta vuajnë gjatë.

Nuk ka më punonjës, shpopullimi po jep efektet negative për biznesin

Publikuar më: 29/9/2022, ora 12:38

Kukësi dhe Hasi përveç shpopullimit për shkak të emigrimit, tani po përballen edhe me mungesën e theksuar të fuqisë punëtore. Administratorë të hoteleve dhe restoranteve tregojnë se janë me dhjetëra punonjësit që kanë patur dhe që janë larguar jashtë vendit. Ndërsa paralajmërojnë që këtë problematike do ta vuajnë gjatë.