Nuk ka rimëkëmbje këtë vit, kufizimet dhe mosvaksinimi do të rëndojnë mbi turizmin

Industria e turizmit në Shqipëri nuk ka dalë në asnjë moment nga kriza, që prej fillimit të pandemisë. E teksa masat mbështetëse të qeverisë nuk kanë arritur të përthithen nga ky sektor, 70% e bizneseve turistike sot janë jofunksionale.