Nuk ka surpriza, PS rikonfirmon 45 kryebashkiakë, në garë dhe dy deputetë

Publikuar më: 20/3/2023, ora 14:21

Nuk ka surpriza, PS rikonfirmon 45 kryebashkiakë, në garë dhe dy deputetë

Publikuar më: 20/3/2023, ora 14:21

Në zgjedhjet vendore të 14 majit, Partia Socialiste do të hyjë në garë me 45 kryebashkiakë aktualë. Tre qarqe nuk do të kenë asnjë ndryshim në listën e emrave. Tirana do të vijojë me 5 emrat që qeverisin bashkitë, drejtuesi politik i Korçës Niko Peleshi ka vendosur që të mos bëjë ndryshime në 6 kryetarët aktualë si dhe Lezha nuk ka çuar emra të rinj, pavarësisht rezultateve jo të mira në sondazhet e brendshme në Mirditë.

Nuk ka surpriza, PS rikonfirmon 45 kryebashkiakë, në garë dhe dy deputetë

Publikuar më: 20/3/2023, ora 14:21

Në zgjedhjet vendore të 14 majit, Partia Socialiste do të hyjë në garë me 45 kryebashkiakë aktualë. Tre qarqe nuk do të kenë asnjë ndryshim në listën e emrave. Tirana do të vijojë me 5 emrat që qeverisin bashkitë, drejtuesi politik i Korçës Niko Peleshi ka vendosur që të mos bëjë ndryshime në 6 kryetarët aktualë si dhe Lezha nuk ka çuar emra të rinj, pavarësisht rezultateve jo të mira në sondazhet e brendshme në Mirditë.