“Nuk kam në plan të dorëhiqem”, Papa Françesku mohon zërat se është më kancer

Publikuar më: 4/7/2022, ora 12:58

“Nuk kam në plan të dorëhiqem”, Papa Françesku mohon zërat se është më kancer

Publikuar më: 4/7/2022, ora 12:58

Në një intervistë të rrallë për agjencinë e lajmeve Reuters Papa Francesku qesh me zërat se është i sëmurë me kancer dhe hedh poshtë pretendimet se po mendon të dorëhiqet. Ai flet për dëshirën për të vizituar sa më shpejt Kievin dhe Moskën.

“Nuk kam në plan të dorëhiqem”, Papa Françesku mohon zërat se është më kancer

Publikuar më: 4/7/2022, ora 12:58

Në një intervistë të rrallë për agjencinë e lajmeve Reuters Papa Francesku qesh me zërat se është i sëmurë me kancer dhe hedh poshtë pretendimet se po mendon të dorëhiqet. Ai flet për dëshirën për të vizituar sa më shpejt Kievin dhe Moskën.