“Nuk kemi asnjë plan për asociacionin”, Kurti: Mbledhja e radhës me qeverinë shqiptare, në fund të qershorit

Publikuar më: 1/6/2022, ora 15:53

“Nuk kemi asnjë plan për asociacionin”, Kurti: Mbledhja e radhës me qeverinë shqiptare, në fund të qershorit

Publikuar më: 1/6/2022, ora 15:53

Kryeministri Albin Kurti përgënjeshtron deklaratën e raportueses për Kosovën në Parlamentin Europian Viola Von Cramon, duke thënë se qeveria nuk asnjë plan për formimin e asocacionit me shumicë serbe. Kurti njofton gjithashtu se mbledhja e radhës mes qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë do të mbahet në fund të qershorit.

“Nuk kemi asnjë plan për asociacionin”, Kurti: Mbledhja e radhës me qeverinë shqiptare, në fund të qershorit

Publikuar më: 1/6/2022, ora 15:53

Kryeministri Albin Kurti përgënjeshtron deklaratën e raportueses për Kosovën në Parlamentin Europian Viola Von Cramon, duke thënë se qeveria nuk asnjë plan për formimin e asocacionit me shumicë serbe. Kurti njofton gjithashtu se mbledhja e radhës mes qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë do të mbahet në fund të qershorit.