“Nuk kishim parë asnjëherë një kryeministër kosovar të vizitonte Tiranën në klimë armiqësore”

Situata politike në Kosovë duket sikur po përjeton qetësinë që i paraprin stuhisë që pritet të zëvendësojë qeverinë Kurti. Visar Xhambazi, i Institutit për Demokraci dhe Zhvillim, analizon për A2 dinamikat në Prishtinë, si dhe marrëdhëniet e tensionuara që qeveria Kurti ka patur me Tiranën zyrtare.