Nuk ndalen aksidentet në Korçë, mjetet bujqësore dhe motoçikletat shkaktarët kryesore

Publikuar më: 20/9/2022, ora 10:42

Nuk ndalen aksidentet në Korçë, mjetet bujqësore dhe motoçikletat shkaktarët kryesore

Publikuar më: 20/9/2022, ora 10:42

Segmentet rrugore Korçë-Pogradec dhe ai Pogradec-Qafë Thanë, që janë pjesë e aksit nacional që lidh gjithë juglindjen e vendit me Tiranën dhe Durrësin, vijojnë të jenë ndër akset me problematike sa i takon aksidenteve një pjesë e të cilave me pasoja fatale për njerëzit. Vetëm gjatë muajit gusht dhe dy javët e para të muajit shtator në këto segmente janë shënuar 12 aksidente serioze me pasoja 5 persona te vdekur dhe 13 të tjerë të plagosur.

Nuk ndalen aksidentet në Korçë, mjetet bujqësore dhe motoçikletat shkaktarët kryesore

Publikuar më: 20/9/2022, ora 10:42

Segmentet rrugore Korçë-Pogradec dhe ai Pogradec-Qafë Thanë, që janë pjesë e aksit nacional që lidh gjithë juglindjen e vendit me Tiranën dhe Durrësin, vijojnë të jenë ndër akset me problematike sa i takon aksidenteve një pjesë e të cilave me pasoja fatale për njerëzit. Vetëm gjatë muajit gusht dhe dy javët e para të muajit shtator në këto segmente janë shënuar 12 aksidente serioze me pasoja 5 persona te vdekur dhe 13 të tjerë të plagosur.