Nuk ndalen çmimet, inflacioni kapi 6.2% në prill, kryesojnë ushqimet dhe nafta

Publikuar më: 9/5/2022, ora 16:52

Nuk ndalen çmimet, inflacioni kapi 6.2% në prill, kryesojnë ushqimet dhe nafta

Publikuar më: 9/5/2022, ora 16:52

Ritmi me të cilin po rriten çmimet e mallrave dhe shërbimeve në vend nuk është ndalur as gjatë muajit të shkuar. Inflacioni në Prill kërceu në 6.2%, nga 5.7% në Mars. Kjo do të thotë se përshatja me çmimet ende nuk ka përfunduar dhe se shumë produkte të tjera u shtrenjtuan.

Nuk ndalen çmimet, inflacioni kapi 6.2% në prill, kryesojnë ushqimet dhe nafta

Publikuar më: 9/5/2022, ora 16:52

Ritmi me të cilin po rriten çmimet e mallrave dhe shërbimeve në vend nuk është ndalur as gjatë muajit të shkuar. Inflacioni në Prill kërceu në 6.2%, nga 5.7% në Mars. Kjo do të thotë se përshatja me çmimet ende nuk ka përfunduar dhe se shumë produkte të tjera u shtrenjtuan.