Nuk ndalet rritja e çmimeve. Inflacioni shënoi 8,3% në tetor, udhëheqin ushqimet

Publikuar më: 8/11/2022, ora 15:21

Nuk ndalet rritja e çmimeve. Inflacioni shënoi 8,3% në tetor, udhëheqin ushqimet

Publikuar më: 8/11/2022, ora 15:21

INSTAT ka publikuar normën zyrtare të inflacionit për muajin tetor. Ashtu sikurse në Eurozonë, edhe në vendin tonë treguesi i çmimeve shënoi rritje për të 12-tin muaj radhazi, udhëhequr nga shtrenjtimi i ushqimeve dhe karburanteve.

Nuk ndalet rritja e çmimeve. Inflacioni shënoi 8,3% në tetor, udhëheqin ushqimet

Publikuar më: 8/11/2022, ora 15:21

INSTAT ka publikuar normën zyrtare të inflacionit për muajin tetor. Ashtu sikurse në Eurozonë, edhe në vendin tonë treguesi i çmimeve shënoi rritje për të 12-tin muaj radhazi, udhëhequr nga shtrenjtimi i ushqimeve dhe karburanteve.