“Nuk përjashtuan Spiropalin”, Bylykbashi: Mazhoranca përdori standard të dyfishtë

Publikuar më: 1/3/2023, ora 13:40

“Nuk përjashtuan Spiropalin”, Bylykbashi: Mazhoranca përdori standard të dyfishtë

Publikuar më: 1/3/2023, ora 13:40

Deputeti i PD, Oerd Bylykbashi, akuzoi mazhorancën se përdor standard të dyfishtë për përjashtimin e deputetëve për thyerjen e Kodit të Etikës në Kuvend. Në një deklaratë për mediat, ai tha se mazhoranca nuk përjashtoi ministren Elisa Spiropali, e cila sipas tyre ka përdorur gjuhë fyese dhe duhej të ndëshkohej.

“Nuk përjashtuan Spiropalin”, Bylykbashi: Mazhoranca përdori standard të dyfishtë

Publikuar më: 1/3/2023, ora 13:40

Deputeti i PD, Oerd Bylykbashi, akuzoi mazhorancën se përdor standard të dyfishtë për përjashtimin e deputetëve për thyerjen e Kodit të Etikës në Kuvend. Në një deklaratë për mediat, ai tha se mazhoranca nuk përjashtoi ministren Elisa Spiropali, e cila sipas tyre ka përdorur gjuhë fyese dhe duhej të ndëshkohej.