“Nuk po bëhet asgjë për personat me probleme mendore”, gazetarja Anila Hoxha tregon ku u gabua me Klodian Çalamanin

Publikuar më: 18/11/2021, ora 20:21

“Nuk po bëhet asgjë për personat me probleme mendore”, gazetarja Anila Hoxha tregon ku u gabua me Klodian Çalamanin

Publikuar më: 18/11/2021, ora 20:21

Gazetarja Anila Hoxha, e ftuar në “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, komentoi krimin e rëndë që ndodhi në Fier, ku një 38-vjeçar vrau dhe groposi një fëmijë.

“Nuk po bëhet asgjë për personat me probleme mendore”, gazetarja Anila Hoxha tregon ku u gabua me Klodian Çalamanin

Publikuar më: 18/11/2021, ora 20:21

Gazetarja Anila Hoxha, e ftuar në “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, komentoi krimin e rëndë që ndodhi në Fier, ku një 38-vjeçar vrau dhe groposi një fëmijë.