“Nuk shtrenjtohen të gjitha bulmetet”

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:58

“Nuk shtrenjtohen të gjitha bulmetet”

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:58

Shoqata e Industrisë së Përpunuesve të Qumështit reagoi për rritjen e çmimeve të bulmeteve. Përfaqësuesit e sektorit deklaruan se shtrenjtimi do të prekë vetëm një kompani dhe vetëm nënproduktet e qumështit të deles dhe dhisë. Shoqata hodhi poshtë edhe akuzat për shkelje të konkurrencës, ndërsa i kërkoi qeverisë të rrisë subvencionet.

“Nuk shtrenjtohen të gjitha bulmetet”

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:58

Shoqata e Industrisë së Përpunuesve të Qumështit reagoi për rritjen e çmimeve të bulmeteve. Përfaqësuesit e sektorit deklaruan se shtrenjtimi do të prekë vetëm një kompani dhe vetëm nënproduktet e qumështit të deles dhe dhisë. Shoqata hodhi poshtë edhe akuzat për shkelje të konkurrencës, ndërsa i kërkoi qeverisë të rrisë subvencionet.