“Nuk u përjashtova nga Parlamenti për lëpirëset”, Gjoni tregon arsyen e vërtetë pse u pezullua për 10 ditë

Deputeti i pavarur Ralf Gjoni, në studion e “Dita jonë” në A2, deklaroi se arsyeja e vërtetë pse u përjashtua për 10 ditë nga Parlamenti është se donte t’i drejtonte disa pyetje Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe të merrte “përgjigje transparente” në lidhje me shembjen e Teatrit Kombëtar.