“Nuk vdiq nga thika, por nga alkooli”, zbardhet dëshmia e arsimtares që vrau motrën

Publikuar më: 5/9/2023, ora 16:34

“Nuk vdiq nga thika, por nga alkooli”, zbardhet dëshmia e arsimtares që vrau motrën

Publikuar më: 5/9/2023, ora 16:34

Gjykata e Tiranës caktoi masën e sigurisë "arrest në burg" për Marsela Pushanin, e akuzuar për vrasjen e motrës së saj Amanda Pushani. A2 CNN zbardh deklarimet e dhëna nga 40-vjeçarja, që pretendon se motra e saj ndërroi jetë nga alkooli dhe jo nga plaga e shkaktuar prej saj.

“Nuk vdiq nga thika, por nga alkooli”, zbardhet dëshmia e arsimtares që vrau motrën

Publikuar më: 5/9/2023, ora 16:34

Gjykata e Tiranës caktoi masën e sigurisë "arrest në burg" për Marsela Pushanin, e akuzuar për vrasjen e motrës së saj Amanda Pushani. A2 CNN zbardh deklarimet e dhëna nga 40-vjeçarja, që pretendon se motra e saj ndërroi jetë nga alkooli dhe jo nga plaga e shkaktuar prej saj.