Numri i bashkive duhet të shtohet, Pampuri: Ndarja administrative aktuale nuk funksionoi

Publikuar më: 6/9/2022, ora 14:54
New.Sequence.19066 frame 567

Numri i bashkive duhet të shtohet, Pampuri: Ndarja administrative aktuale nuk funksionoi

Publikuar më: 6/9/2022, ora 14:54

Deputetja demokrate, Orjola Pampuri, në një intervistë në lidhje me gjendjen e Partisë Demokratike dhe reformat e rëndësishme që priten të kalohen në Kuvend. Pampuri tha se PD duhet të jetë e bashkuar për zgjedhjet e ardhshme lokale. Për sa i përket reformës territoriale, ku Pampuri është pjesë e komisionit parlamentar, ajo ishte në favor të shtimit të numrit të bashkive.

Numri i bashkive duhet të shtohet, Pampuri: Ndarja administrative aktuale nuk funksionoi

Publikuar më: 6/9/2022, ora 14:54

Deputetja demokrate, Orjola Pampuri, në një intervistë në lidhje me gjendjen e Partisë Demokratike dhe reformat e rëndësishme që priten të kalohen në Kuvend. Pampuri tha se PD duhet të jetë e bashkuar për zgjedhjet e ardhshme lokale. Për sa i përket reformës territoriale, ku Pampuri është pjesë e komisionit parlamentar, ajo ishte në favor të shtimit të numrit të bashkive.