“Numri i të prekurve po rritet nga ora në orë”, Kurti shkarkon ministrin e Brendshëm

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka shkarkuar ministrin e Brendshëm Agim Veliu për përhapje paniku. Në një njoftim të lëshuar nga kryeministria theksohet se Veliu, me anë të deklaratave të tij, ka dëshmuar mungesë të theksuar lidershipi dhe ka minuar hapur punën e qeverisë.