Nxehtë në Mal të Zi me temperatura deri 39 gradë, freskët në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Publikuar më: 21/7/2022, ora 08:44

Nxehtë në Mal të Zi me temperatura deri 39 gradë, freskët në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Publikuar më: 21/7/2022, ora 08:44

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja

Nxehtë në Mal të Zi me temperatura deri 39 gradë, freskët në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Publikuar më: 21/7/2022, ora 08:44

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja