Nxënës e prindër në protestë, më shumë se 6 km në këmbë për të shkuar në shkollë

Publikuar më: 6/9/2023, ora 15:48

Nxënës e prindër në protestë, më shumë se 6 km në këmbë për të shkuar në shkollë

Publikuar më: 6/9/2023, ora 15:48

Një problem i vjetër që shoqëron çdo vit të ri shkollor, për shkak se shkolla e fshatit prej vitesh është kthyer në gërmadhë, fëmijët e këtij fshati detyrohen të udhëtojnë çdo ditë drejt Fierit, kush në këmbë dhe kush me mjetet e familjarëve të tyre.

Nxënës e prindër në protestë, më shumë se 6 km në këmbë për të shkuar në shkollë

Publikuar më: 6/9/2023, ora 15:48

Një problem i vjetër që shoqëron çdo vit të ri shkollor, për shkak se shkolla e fshatit prej vitesh është kthyer në gërmadhë, fëmijët e këtij fshati detyrohen të udhëtojnë çdo ditë drejt Fierit, kush në këmbë dhe kush me mjetet e familjarëve të tyre.