Nxënësit ndihen të kërcënuar nga aksidentet rrugore: Mungojnë sinjalizuesit

Publikuar më: 21/5/2022, ora 13:15

Nxënësit ndihen të kërcënuar nga aksidentet rrugore: Mungojnë sinjalizuesit

Publikuar më: 21/5/2022, ora 13:15

Nxënësit ndihen të rrezikuar nga aksidentet rrugore gjatë rrugës nga shtëpia për në shkollë dhe anasjelltas.

Nxënësit ndihen të kërcënuar nga aksidentet rrugore: Mungojnë sinjalizuesit

Publikuar më: 21/5/2022, ora 13:15

Nxënësit ndihen të rrezikuar nga aksidentet rrugore gjatë rrugës nga shtëpia për në shkollë dhe anasjelltas.