Nxënësit në Gjirokastër, rruga për në shkollë përmes aksit nacional

Publikuar më: 27/9/2021, ora 11:59

Nxënësit në Gjirokastër, rruga për në shkollë përmes aksit nacional

Publikuar më: 27/9/2021, ora 11:59

Pa një mbikalim mbi aksin nacional dhe pa asnjë patrulle policie, 120 nxënësit e shkollës “Bilal Golemi” në bashkinë e Gjirokastrës janë të detyruar të kalojnë aksin nacional Gjirokastër-Tepelenë, ku shpejtësia e mjeteve është e lartë. Nxënësit dhe prindërit kërkojnë një zgjidhje të kësaj situate, ose me mbikalim ose me prezencë të policisë. Ndërsa në pikën ku kalojnë nuk kanë munguar as aksidentet fatale me pasoje jetën e personave.

Nxënësit në Gjirokastër, rruga për në shkollë përmes aksit nacional

Publikuar më: 27/9/2021, ora 11:59

Pa një mbikalim mbi aksin nacional dhe pa asnjë patrulle policie, 120 nxënësit e shkollës “Bilal Golemi” në bashkinë e Gjirokastrës janë të detyruar të kalojnë aksin nacional Gjirokastër-Tepelenë, ku shpejtësia e mjeteve është e lartë. Nxënësit dhe prindërit kërkojnë një zgjidhje të kësaj situate, ose me mbikalim ose me prezencë të policisë. Ndërsa në pikën ku kalojnë nuk kanë munguar as aksidentet fatale me pasoje jetën e personave.