Nxënësit rrezikojnë jetën në rrugën pa trotuar, prindërit në protestë

Publikuar më: 20/10/2021, ora 12:02

Nxënësit rrezikojnë jetën në rrugën pa trotuar, prindërit në protestë

Publikuar më: 20/10/2021, ora 12:02

Dhjetëra nxënës të arsimit fillor në lagjen Kroi i Kuq të Kukësit rrezikojnë jetën çdo mëngjes dhe drekë për të shkuar dhe kthyer nga shkolla.