Nxitja e punësimit dhe rritja e pagave deri në 40%, ministrja Ibrahimaj tregon në A2 Business se si do të realizohen

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:51

Nxitja e punësimit dhe rritja e pagave deri në 40%, ministrja Ibrahimaj tregon në A2 Business se si do të realizohen

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:51

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, ishte e ftuar në A2 Business këtë të mërkurë, ku ndër të tjera tregoi edhe se si nxitet punësimi në këtë mandat të ri të qeverisë, ndërsa foli edhe për rritjen e pagave në sektorin shtetëror dhe atë privat.

Nxitja e punësimit dhe rritja e pagave deri në 40%, ministrja Ibrahimaj tregon në A2 Business se si do të realizohen

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:51

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, ishte e ftuar në A2 Business këtë të mërkurë, ku ndër të tjera tregoi edhe se si nxitet punësimi në këtë mandat të ri të qeverisë, ndërsa foli edhe për rritjen e pagave në sektorin shtetëror dhe atë privat.