Nxitja e vullnetarizmit, Peleshi: Pas viteve ’90 nuk ka patur ditë të mira, i japim trajtim dinjitoz

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 10:46

Nxitja e vullnetarizmit, Peleshi: Pas viteve ’90 nuk ka patur ditë të mira, i japim trajtim dinjitoz

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 10:46

Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, gjatë raportimit për mediat të vendimeve të ndryshme të Këshillit të ministrave, foli edhe për miratimin e VKM-së të fokusuar në nxitjen e vullnetarizmit në vend. Peleshi sqaroi se me vendimin e fundit të qeverisë, sipas tij, “ kemi mundësi të trajtojmë me transport, akomodim, ushqim por edhe me pagesë dinjitoze dhe të miratuar të gjithë vullnetarët që na bashkohen në aksionet tona të përbashkët, të mbrojtjes civile apo të tjera”.

Nxitja e vullnetarizmit, Peleshi: Pas viteve ’90 nuk ka patur ditë të mira, i japim trajtim dinjitoz

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 10:46

Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, gjatë raportimit për mediat të vendimeve të ndryshme të Këshillit të ministrave, foli edhe për miratimin e VKM-së të fokusuar në nxitjen e vullnetarizmit në vend. Peleshi sqaroi se me vendimin e fundit të qeverisë, sipas tij, “ kemi mundësi të trajtojmë me transport, akomodim, ushqim por edhe me pagesë dinjitoze dhe të miratuar të gjithë vullnetarët që na bashkohen në aksionet tona të përbashkët, të mbrojtjes civile apo të tjera”.