“O burracak, o i pafytyrë”, Berisha konfrontohet me Ramën në Parlament

Publikuar më: 21/7/2022, ora 12:23

“O burracak, o i pafytyrë”, Berisha konfrontohet me Ramën në Parlament

Publikuar më: 21/7/2022, ora 12:23

Kryetari Sali Berisha u konfrontua me kryeministrin Edi Rama në seancën e sotme plenare. Në Kuvend po diskutohej rezoluta për Kosovën dhe pasi kreu i qeverisë akuzoi Partinë Demokratike se “është gati për t’i ngulur thikën Kosovës”, Sali Berisha iu drejtua foltores.

“O burracak, o i pafytyrë”, Berisha konfrontohet me Ramën në Parlament

Publikuar më: 21/7/2022, ora 12:23

Kryetari Sali Berisha u konfrontua me kryeministrin Edi Rama në seancën e sotme plenare. Në Kuvend po diskutohej rezoluta për Kosovën dhe pasi kreu i qeverisë akuzoi Partinë Demokratike se “është gati për t’i ngulur thikën Kosovës”, Sali Berisha iu drejtua foltores.