“O kone!”, sherr në Kuvend mes Salianjit dhe Braçes

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 11:50

“O kone!”, sherr në Kuvend mes Salianjit dhe Braçes

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 11:50