Obeziteti në rritje, më të prekur fëmijët, adoleshentët dhe moshat 54-65 vjeç

Publikuar më: 5/5/2022, ora 12:50

Obeziteti në rritje, më të prekur fëmijët, adoleshentët dhe moshat 54-65 vjeç

Publikuar më: 5/5/2022, ora 12:50

Sot 2/3 e të rriturve dhe 1 në 3 fëmijë në Europë janë obezë. Raporti i fundit i Organizatës Botërore të Shëndetësisë tregon se obeziteti është në rritje, ndikuar edhe nga pandemia për shkak të karantinës dhe qëndrimit në shtëpi.

Obeziteti në rritje, më të prekur fëmijët, adoleshentët dhe moshat 54-65 vjeç

Publikuar më: 5/5/2022, ora 12:50

Sot 2/3 e të rriturve dhe 1 në 3 fëmijë në Europë janë obezë. Raporti i fundit i Organizatës Botërore të Shëndetësisë tregon se obeziteti është në rritje, ndikuar edhe nga pandemia për shkak të karantinës dhe qëndrimit në shtëpi.