OBSH e konfirmon: Vaksinat ekzistuese duhet të mbrojnë ndaj Omicron

Publikuar më: 8/12/2021, ora 13:56

OBSH e konfirmon: Vaksinat ekzistuese duhet të mbrojnë ndaj Omicron

Publikuar më: 8/12/2021, ora 13:56

Organizata Botërore e Shëndetësisë pohon se vaksinat ekzistuese duhet t'i mbrojnë njerëzit nga simptomat e rënda dhe varianti i ri i koronavirusit, Omicron. Gjithashtu theksohet se me shumë gjasë, Omicron shkakton simptoma më të lehta se variantet e tjera.

OBSH e konfirmon: Vaksinat ekzistuese duhet të mbrojnë ndaj Omicron

Publikuar më: 8/12/2021, ora 13:56

Organizata Botërore e Shëndetësisë pohon se vaksinat ekzistuese duhet t'i mbrojnë njerëzit nga simptomat e rënda dhe varianti i ri i koronavirusit, Omicron. Gjithashtu theksohet se me shumë gjasë, Omicron shkakton simptoma më të lehta se variantet e tjera.