OBSH për europianët: Tregoni kujdes gjatë udhëtimeve, nuk jeni jashtë rrezikut’

OBSH paralajmëron europianët te tregojnë kujdes gjatë udhëtimeve për pushimet verore, ndërsa kontinenti vijon të jetë i rrezikuar nga një vale e re e pandemisë. Infektimet dhe vdekjet nga Covid-19 janë ulur ndjeshëm rreth kontinentit, por mbulimi me vaksina mbetet ende i ulët për të frenuar një shpërthim tjetër.