OBSH: Vaksinat kineze ofrojnë mbrojtje ndaj Omicron

Publikuar më: 5/1/2022, ora 16:13

OBSH: Vaksinat kineze ofrojnë mbrojtje ndaj Omicron

Publikuar më: 5/1/2022, ora 16:13

Vaksinat kundër COVID-19 të prodhuara nga kompanitë kineze Sinopharm dhe Sinovac mund të ofrojnë mbrojtje kundër sëmundjeve të rënda, shtrimit në spital dhe vdekjes që lidhen me variantin Omicron. Kjo u deklarua një ditë më parë nga një zyrtar i Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

OBSH: Vaksinat kineze ofrojnë mbrojtje ndaj Omicron

Publikuar më: 5/1/2022, ora 16:13

Vaksinat kundër COVID-19 të prodhuara nga kompanitë kineze Sinopharm dhe Sinovac mund të ofrojnë mbrojtje kundër sëmundjeve të rënda, shtrimit në spital dhe vdekjes që lidhen me variantin Omicron. Kjo u deklarua një ditë më parë nga një zyrtar i Organizatës Botërore të Shëndetësisë.