Oerd Bylykbashi në Absolut 4: Zgjedhjet e 25 prillit nuk ishin as të lira as të ndershme

Publikuar më: 11/5/2021, ora 21:40

Oerd Bylykbashi në Absolut 4: Zgjedhjet e 25 prillit nuk ishin as të lira as të ndershme

Publikuar më: 11/5/2021, ora 21:40

Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi ishte i ftuar në Absolut 4 në A2, ku foli rreth asaj që ai e quajti një masakër elektorale që u zbatua në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit. Ndërsa komentoi zërat për largimin e kryetarit të PD, Lulzim Basha, Bylykbashi u shpreh se momentalisht detyra e opozitës është faktimi i manipulimit të zgjedhjeve dhe më pas do të ketë një analizë të përgjithshme për të gjitha gjërat brenda partisë.

Oerd Bylykbashi në Absolut 4: Zgjedhjet e 25 prillit nuk ishin as të lira as të ndershme

Publikuar më: 11/5/2021, ora 21:40

Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi ishte i ftuar në Absolut 4 në A2, ku foli rreth asaj që ai e quajti një masakër elektorale që u zbatua në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit. Ndërsa komentoi zërat për largimin e kryetarit të PD, Lulzim Basha, Bylykbashi u shpreh se momentalisht detyra e opozitës është faktimi i manipulimit të zgjedhjeve dhe më pas do të ketë një analizë të përgjithshme për të gjitha gjërat brenda partisë.