Ofensiva digjitale e Iranit, ekspertët: Mund të shtrihet edhe përtej institucioneve publike

Publikuar më: 11/9/2022, ora 19:48

Ofensiva digjitale e Iranit, ekspertët: Mund të shtrihet edhe përtej institucioneve publike

Publikuar më: 11/9/2022, ora 19:48

Pas goditjes së e-Albania dhe sistemit TIMS, që garanton kontrollin e kufijve, pyetja lind se si mund të mbrohet sektori privat nga sulme të tilla?

Ofensiva digjitale e Iranit, ekspertët: Mund të shtrihet edhe përtej institucioneve publike

Publikuar më: 11/9/2022, ora 19:48

Pas goditjes së e-Albania dhe sistemit TIMS, që garanton kontrollin e kufijve, pyetja lind se si mund të mbrohet sektori privat nga sulme të tilla?