Ofensivë antikorrupsion në Ukrainë. Valë dorëheqjesh, Zelensky “humbet” guvernatorë e zyrtarë

Publikuar më: 24/1/2023, ora 16:52

Ofensivë antikorrupsion në Ukrainë. Valë dorëheqjesh, Zelensky “humbet” guvernatorë e zyrtarë

Publikuar më: 24/1/2023, ora 16:52

5 zyrtarë të qeverisë qendrore dhe 5 guvernatorë rajonalë në Ukrainë dhanë dorëheqjen, pasi Kievi nisi një fushatë antikorrupsion në vend. Sakaq, bombardimet ruse nuk kanë ndalur, ndërsa Zelensky konfirmoi se nuk do të sulmojë kurrë Bjellorusinë. Shefi i mercenarëve Ëagner pretendon se Ukraina dhe CIA amerikane duan ta vrasin.

Ofensivë antikorrupsion në Ukrainë. Valë dorëheqjesh, Zelensky “humbet” guvernatorë e zyrtarë

Publikuar më: 24/1/2023, ora 16:52

5 zyrtarë të qeverisë qendrore dhe 5 guvernatorë rajonalë në Ukrainë dhanë dorëheqjen, pasi Kievi nisi një fushatë antikorrupsion në vend. Sakaq, bombardimet ruse nuk kanë ndalur, ndërsa Zelensky konfirmoi se nuk do të sulmojë kurrë Bjellorusinë. Shefi i mercenarëve Ëagner pretendon se Ukraina dhe CIA amerikane duan ta vrasin.