Oficerët në shkolla garantojnë siguri për nxënësit

A2 CNN ka ndjekur një ditë të zakonshme të një oficereje që shërben në gjimnazin “Aleks Buda”, në Laprakë, ku përveç saj japin përshtypjet edhe nxënësit dhe stafi pedagogjik.

Shkarkoni aplikacionin e A2