OFL kërkon vërtetimin e pasurisë nga Plarent Dervishaj dhe Suel Çela

Operacioni Forca e Ligjit ka vijuar këtë të enjte në Durrës dhe Elbasan, ku dy personave iu është kërkuar të deklarojnë burimet e të ardhurave financiare.