OKB paralajmëron krizë urie, Kievi: Rusia po na vjedh grurin dhe po e shet në Afrikë

Publikuar më: 9/6/2022, ora 18:29

OKB paralajmëron krizë urie, Kievi: Rusia po na vjedh grurin dhe po e shet në Afrikë

Publikuar më: 9/6/2022, ora 18:29

Kievi akuzon hapur Moskën se i ka vjedhur mbi 600 mijë tonë grurë për ta rishitur më pas jashtë vendit. Ajo që fillimisht dukej një propagandë, tani po gjen konfirmim. Për herë të parë në 8 vjet trena mallrash të mbushur me drithëra po udhëtojnë nga Donbasi në Krime e pas mbërritjes në Rusi nisen me anije drejt Afrikës dhe Lindjes së Mesme.

OKB paralajmëron krizë urie, Kievi: Rusia po na vjedh grurin dhe po e shet në Afrikë

Publikuar më: 9/6/2022, ora 18:29

Kievi akuzon hapur Moskën se i ka vjedhur mbi 600 mijë tonë grurë për ta rishitur më pas jashtë vendit. Ajo që fillimisht dukej një propagandë, tani po gjen konfirmim. Për herë të parë në 8 vjet trena mallrash të mbushur me drithëra po udhëtojnë nga Donbasi në Krime e pas mbërritjes në Rusi nisen me anije drejt Afrikës dhe Lindjes së Mesme.