OKB: Të pasurit mbrohen nga uria dhe i nxehti, të varfërit jo – A2

OKB: Të pasurit mbrohen nga uria dhe i nxehti, të varfërit jo

Rreziku i një “aparteidi klimatik” po rritet ndjeshëm në planetin tonë, ku të pasurit paguajnë për t’i shpëtuar të nxehtit dhe urisë së shkaktuar nga kriza klimatike e përshkallëzuar, ndërsa pjesa tjetër e botës vuan.