Oketa: Sot vendi është pa opozitë. Berisha-Basha t’ u japin fund sulmeve

Publikuar më: 13/1/2022, ora 21:36

Oketa: Sot vendi është pa opozitë. Berisha-Basha t’ u japin fund sulmeve

Publikuar më: 13/1/2022, ora 21:36

Situata në Partinë Demokratike është shqetësuese jo vetëm në kampin blu, por më tepër për shoqërinë shqiptare. Këtë arsyetim ndau në studion e Absolut 4, politikani Gazment Oketa, sipas të cilit, ngjarja e 8 janarit është absurde dhe e paprecedentë që nisi pas shpalljes pezullimit të Berishës nga grupi parlamentar i PD.

Oketa: Sot vendi është pa opozitë. Berisha-Basha t’ u japin fund sulmeve

Publikuar më: 13/1/2022, ora 21:36

Situata në Partinë Demokratike është shqetësuese jo vetëm në kampin blu, por më tepër për shoqërinë shqiptare. Këtë arsyetim ndau në studion e Absolut 4, politikani Gazment Oketa, sipas të cilit, ngjarja e 8 janarit është absurde dhe e paprecedentë që nisi pas shpalljes pezullimit të Berishës nga grupi parlamentar i PD.