Olli: Në Shqipëri kemi demokraci të uzurpuar, vendi ndodhet nën diktaturën e urisë

Përfaqësuesi i Bindjes Demokratike, Leonard Olli, deklaroi se në studion e “Dita jonë” në A2 se Kodi Zgjedhor bie ndesh me Kushtetutën dhe i shkakton një dëm shumë të madh demokracisë publike.