Omicron edhe në Shqipëri?! ISHP, sinjale për praninë e tij, testet nisen jashtë për konfirmim

Publikuar më: 7/12/2021, ora 16:04

Omicron edhe në Shqipëri?! ISHP, sinjale për praninë e tij, testet nisen jashtë për konfirmim

Publikuar më: 7/12/2021, ora 16:04

Varianti Omicron mund të jetë në qarkullim edhe në vendin tonë. Ekspertët e shëndetit publik kanë sinjale nga laboratori dhe situata në terren për praninë e këtij mutacioni të ri. Mostrat e dyshuara janë marrë në persona të infektuar që kanë pasur histori udhëtimi apo kontakte me individë që janë kthyer nga shtete ku është konfirmuar varianti Omicron.

Omicron edhe në Shqipëri?! ISHP, sinjale për praninë e tij, testet nisen jashtë për konfirmim

Publikuar më: 7/12/2021, ora 16:04

Varianti Omicron mund të jetë në qarkullim edhe në vendin tonë. Ekspertët e shëndetit publik kanë sinjale nga laboratori dhe situata në terren për praninë e këtij mutacioni të ri. Mostrat e dyshuara janë marrë në persona të infektuar që kanë pasur histori udhëtimi apo kontakte me individë që janë kthyer nga shtete ku është konfirmuar varianti Omicron.