Omicron vijon të përhapet, hyjnë në fuqi rregullat e reja të udhëtimit në SHBA

Publikuar më: 6/12/2021, ora 13:16

Omicron vijon të përhapet, hyjnë në fuqi rregullat e reja të udhëtimit në SHBA

Publikuar më: 6/12/2021, ora 13:16

Nga sot hyjnë në fuqi rregullat e reja për udhëtimet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Testi negativ, vaksinimi i plotë dhe mbajtja e maskës në avionë, trena dhe autobusë janë të detyrueshme. Rastet me Covid-19 janë në rritje, ndërsa varianti i ri Omicron vijon të përhapet.

Omicron vijon të përhapet, hyjnë në fuqi rregullat e reja të udhëtimit në SHBA

Publikuar më: 6/12/2021, ora 13:16

Nga sot hyjnë në fuqi rregullat e reja për udhëtimet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Testi negativ, vaksinimi i plotë dhe mbajtja e maskës në avionë, trena dhe autobusë janë të detyrueshme. Rastet me Covid-19 janë në rritje, ndërsa varianti i ri Omicron vijon të përhapet.