ONM mbron Vetting-un dhe reformën. Calavera: Disa kanë frikë, sulmet të papranueshme

Ka kaluar më shumë se një vit nga nisja e vetting-ut në sistemin e drejtësisë dhe shefja e operacionit ndërkombëtar që monitoron këtë proces bën bilancin. Përballë kritikave që nuk kanë kursyer as vetë ONM-në, Genoveva Ruiz Calavera mbron punën e bërë deri tani.