OPEC ul prodhimin e naftës, çmimet fillojnë rritjen – A2

OPEC ul prodhimin e naftës, çmimet fillojnë rritjen

OPEC dhe aleatët e saj kanë arritur një marrëveshje për të ulur prodhimin e naftës, pavarësisht presionit të ushtruar nga Presidenti amerikan Donald Trump për të vazhduar me ritëm të lartë. Shkurtimet do të eliminojnë rreth 1.2 milionë fuçi naftë në ditë nga tregjet botërore.

Shkarkoni aplikacionin e A2